بفارواز المنجى Bafrooz mango
بفارواز المنجى Bafrooz mango
الوصفة من مطبخ الشيف المبدعة taste_ur_dreamsتسلم الايادي الطيبة
المكونات :
٣منجات متوسطين
٢باكو جيلى منجى
٣ باكوا كريم شانتيه
الطريقه :
يوضع الاتنين باكو جيلى مع ٢كوب ماء على النار مع التقليب حتى الغليان و يترك على جنب ليبرد
تهرس الثلاث منجات يدوى و يترك على جنب
يتم عمل ٢ باكو كريم شانتيه بالطريقه المعتاده
يوضع الكريم شانتيه على المنجى المهروسه و فوقهم الجيلى و تقلب جيداو حتى تندمج المكونات و يوضع فى التلاجه على الاقل ٤ ساعات و يزين بعد ذلك بالطريقه البتحبها ممكن بالرومان زى ما انا عملت و الكريم شانتيه او ممكن بقطع المنجى و بالف هنا و شفا
بفارواز المنجى Bafrooz mango
الوصفة من مطبخ الشيف المبدعة taste_ur_dreamsتسلم الايادي الطيبة
المكونات :
٣منجات متوسطين
٢باكو جيلى منجى
٣ باكوا كريم شانتيه
الطريقه :
يوضع الاتنين باكو جيلى مع ٢كوب ماء على النار مع التقليب حتى الغليان و يترك على جنب ليبرد
تهرس الثلاث منجات يدوى و يترك على جنب
يتم عمل ٢ باكو كريم شانتيه بالطريقه المعتاده
يوضع الكريم شانتيه على المنجى المهروسه و فوقهم الجيلى و تقلب جيداو حتى تندمج المكونات و يوضع فى التلاجه على الاقل ٤ ساعات و يزين بعد ذلك بالطريقه البتحبها ممكن بالرومان زى ما انا عملت و الكريم شانتيه او ممكن بقطع المنجى و بالف هنا و شفا
0 تعليقات