طريقة تحضير ششبرك shashabrik
طريقة تحضير ششبرك shashabrik
الوصفة من مطبخ الشيف المبدعة saadia_0 تسلم الايادي الطيبة
العجينة:-
٣ك دقيق رشة ملح وكوب ماء
نعجن ونصب الماء ب التدريج
العجينة شبة جامدة
الحشوة؛-
لحم مفروم ٣بصل مفروم ملح رشة فلفل اسود ورشة كمون
اخلطهم كويس واترك ع جنب
خلطة الصوص:-
في الخلاط ٥طماطم مقطع فصوص ثوم اخلط وفي القدر اضع زيت زيتون واضع خلطة الطماطم ورشة ملح وفلفل اسود اخليها تنطبخ لين تتسبك
الطريقة:-
اجهز المكينة واقسم العجين وافرد في المكينة من ١الا ٣افرد مستطيل واقطع ب فنجان قهوة دوائر واحشي ب اللحمة واقفل زي ماهو في الصور وارص في تبسية مرشوش دقيق وارص وبعد الانتهاء ادخل الفريزر
بعد ساعة اجهز في قدر ماء واخليها تغلي واسقط الششبرة
تسلق زي المكرونه ١٥دقيقة واصفي الماء
واضع في طبق وفوق الششبرك الصوص الاحمر واخض لبن ورشة كزبره
صحة وهناء -
طريقة تحضير ششبرك shashabrik
الوصفة من مطبخ الشيف المبدعة saadia_0 تسلم الايادي الطيبة
العجينة:-
٣ك دقيق رشة ملح وكوب ماء
نعجن ونصب الماء ب التدريج
العجينة شبة جامدة
الحشوة؛-
لحم مفروم ٣بصل مفروم ملح رشة فلفل اسود ورشة كمون
اخلطهم كويس واترك ع جنب
خلطة الصوص:-
في الخلاط ٥طماطم مقطع فصوص ثوم اخلط وفي القدر اضع زيت زيتون واضع خلطة الطماطم ورشة ملح وفلفل اسود اخليها تنطبخ لين تتسبك
الطريقة:-
اجهز المكينة واقسم العجين وافرد في المكينة من ١الا ٣افرد مستطيل واقطع ب فنجان قهوة دوائر واحشي ب اللحمة واقفل زي ماهو في الصور وارص في تبسية مرشوش دقيق وارص وبعد الانتهاء ادخل الفريزر
بعد ساعة اجهز في قدر ماء واخليها تغلي واسقط الششبرة
تسلق زي المكرونه ١٥دقيقة واصفي الماء
واضع في طبق وفوق الششبرك الصوص الاحمر واخض لبن ورشة كزبره
صحة وهناء -
0 تعليقات